ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

«درخواست قرض از دوستان و آشنایان» شگرد جدید مجرمان در شبکه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۳۷۳۱۳
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
«درخواست قرض از دوستان و آشنایان» شگرد جدید مجرمان در شبکه‌های اجتماعی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری در پوشش درخواست کمک مالی و قرض در شبکه‌های اجتماعی توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به شگرد جدید مجرمان سایبری در قالب درخواست قرض اشاره و اظهار داشت: بسیاری از تقاضاها و درخواست‌های شهروندان از همدیگر از طریق شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد؛ چراکه بدون آنکه همدیگر را رو در رو ببینند یا تماس تلفنی برقرار کنند می‌توانند از طریق همین شبکه‌های اجتماعی تقاضا و درخواست خود را از دوست، آشنا یا بستگان خود داشته باشد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: یکی از درخواست‌ها که در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد، تقاضای واریز وجه و کمک مالی به عنوان قرض است، اما نکته مهم این است که مجرمان و کلاهبرداران سایبری از این موضوع سوءاستفاده کرده و به انحاء مختلف تلاش می‌کنند از کاربران در پوشش دوست و آشنا برای دریافت قرض سوءاستفاده کنند.

سرهنگ رجبی در پاسخ به دیگری مبنی بر این که چگونه مجرمان در پوشش افراد تقاضای کمک مالی می‌کنند، گفت: مجرمان سایبری با دسترسی به صفحات شبکه‌های اجتماعی افراد برای دوستان و آشنایان آنها درخواست کمک مالی می‌فرستند و طرف مقابل نیز با مشاهده درخواست به آن جواب می‌دهد.

وی با تأکید دوباره بر این مطلب که افراد سودجو با دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری به دنبال کلاهبرداری هستند، از هموطنان درخواست کرد که در مواجهه با هر گونه پیام درخواست کمک مالی و قرض از سوی دوستان و آشنایانشان در شبکه‌های اجتماعی راستی‌آزمایی انجام داده و قبل از هر گونه واریز وجه نسبت به اصالت پیام دریافتی اطمینان حاصل کنند.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->